SMARTSCHADE

Smartschade neemt een diepe duik in de schaamteloze onderbuik van het Nederlandstalige lied: smachtelijke smartliederen en liederlijke levenslessen.

Er wordt zorgvuldig maar diep gegraven in de schatkist van prachtige verdoken liedjes. Op het podium vinden we nu ook nieuwkomer Mauro Pawlowski, connaisseur van velerlei muziekjes. Verder bestaat het sextet uit Lien Van de Kelder, Jan De Smet, Wouter Berlaen, Ad Cominotto en Stoy Stoffelen. In de gelederen vinden we dus enkel adepten van het betere lied, dat ze dan ook alle eer zullen aandoen met smachtende vocalen en vingervlugge riedels. 

Productie & tourneeplanning // www.koortzz.be

Speeldata // klik hier

Wenst u deze voorstelling te boeken? Klik hier om uw aanvraag in te dienen.

Beeld: Sara De Graeve

CHiQUE DiNGUES

Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen vonden mekaar in de succesvolle productie “Gedeelde Smart : Smartliederen en Levenslappen” waar ze de meest interessante en onontgonnen gebieden van het Nederlandstalige levenslied met veel plezier hebben onderzocht en afgetast. Later volgde een franstalig programma met heerlijke franse r’s,  Salut La Copine.

Nu veroveren ze de bühne met hun nieuwste concert CHiQUE DiNGUES, een mengeling van Nederlandstalig en Frans werk.

Met Lien Van de Kelder, zang – Jan De Smet & Wouter Berlaen, zang & een rits instrumenten

Productie & tourneeplanning // www.koortzz.be

Speeldata // klik hier

Wenst u deze voorstelling te boeken? Klik hier om uw aanvraag in te dienen.

JAN & LIEN

Jan & Lien zijn sedert 2015 samen op tournee met verschillende voorstellingen. Hun repertoire, zowel in het Nederlands als in het Frans, is door de jaren heen zo uitgebreid dat ze met graagte -à la tête du client- een voorstelling maken. Kort of lang, met of zonder pauze, Frans-  of Nederlandstalig of allebei, vermakend en origineel wordt het zeker!

Met Lien Van de Kelder, zang en Jan De Smet, zang & een rits instrumenten

Wenst u een -à la tête du client- voorstelling te boeken? Klik hier om uw aanvraag in te dienen.